Safira Inema Akhire Pisahan Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Akhire Pisahan

Gambar Safira Inema Akhire Pisahan

Listen: 17.5K

Date: 12 Mar 2021

Duration: 4:32

Likes: 1.3K

Safira Inema Akhire Pisahan Video :

Description:

Safira Inema Akhire Pisahan, Titip kembang iki
Dinggo wong sing tak tresnani
Dijogo lan ojo nganti ilang

Masio ra sesandingan
Ning ati tetep sayang
Ning mburimu aku wis berjuang

Nanging opo kabeh iki raono artine
Kowe milih ninggal tresno
Tulus sing tak jogo
Kembange wis layu
Koyo janjimu ning aku

Tresnoku wis ilang
Kabur koyo layangan
Kowe sing tak sayang akhire pisahan
Tak cobo nglalekne
Kenangan sing nggawe aku loro
Ikhlas kowe lungo, aku orapopo

Titip kembang iki
Dinggo wong sing tak tresnani
Dijogo lan ojo nganti ilang

Masio ra sesandingan
Ning ati tetep sayang
Ning mburimu aku wis berjuang

Nanging opo kabeh iki raono artine
Kowe milih ninggal tresno
Tulus sing tak jogo
Kembange wis layu
Koyo janjimu ning aku

Tresnoku wis ilang
Kabur koyo layangan
Kowe sing tak sayang akhire pisahan
Tak cobo nglalekke
Kenangan sing nggawe aku loro
Ikhlas kowe lungo

Tresnoku wis ilang
Kabur koyo layangan
Kowe sing tak sayang akhire pisahan
Tak cobo nglalekne
Kenangan sing nggawe aku loro
Ikhlas kowe lungo, aku orapopo
A..aaaa..aa.. aku lilo
Dadio wong liyo.. ning uripku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Akhire Pisahan Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Akhire Pisahan, download musik Safira Inema Akhire Pisahan, download Video Safira Inema Akhire Pisahan, Safira Inema Akhire Pisahan mp4
Download Lagu