Nini Carlina Ojo Ngelu Mas Lagu MP3 dan Video Download

Nini Carlina Ojo Ngelu Mas

Gambar Nini Carlina Ojo Ngelu Mas

Listen: 1.3K

Date: 16 Nov 2020

Duration: 4:18

Likes: 162

Nini Carlina Ojo Ngelu Mas Video :

Description:

Nini Carlina Ojo Ngelu Mas, Kangmasku sayang
Kangmasku tercinta
Sini sini dulu mas
Ojok prengat prengut
Sajake kowe mbesengut
Ono ono opo toh mas

Opo kowe ra sayang
Opo wis ora cinta
Jawab jawab dulu mas
Mrene krungu ngono
Mrono krungu ngene
Ojo sambat wae

Jaremu awal bulan
Ngajak aku jalan jalan
Ben aku ra sumpek
Bendino nang omah
Sirahku nganti bludrek

Kangmasku sayang
Kangmasku tercinta
Sini sini dulu mas

Maaaaas...ojo ngelu
Senajan saiki rung kelaksan
Isih ono wektu
Aduh maaaaass...aku cinta kamu
Yo mung kowe mas ning njero atiku
Kamu jangan ragu

Kangmasku sayang
Kangmasku tercinta
Sini sini dulu mas

Maaaaas...ojo ngelu
Senajan saiki rung kelaksan
Isih ono wektu
Aduh maaaaass...aku cinta kamu
Yo mung kowe mas ning njero atiku
Kamu jangan ragu

Maaaaas...ojo ngelu
Senajan saiki rung kelaksan
Isih ono wektu
Aduh maaaaass...aku cinta kamu
Yo mung kowe mas ning njero atiku
Kamu jangan ragu

Kangmasku sayang
Kangmasku tercinta
Sini sini dulu mas

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nini Carlina Ojo Ngelu Mas Mp3 Gratis, download mp3 Nini Carlina Ojo Ngelu Mas, download musik Nini Carlina Ojo Ngelu Mas, download Video Nini Carlina Ojo Ngelu Mas, Nini Carlina Ojo Ngelu Mas mp4
Download Lagu