Sadboys Family Ft Nff Tetep Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Sadboys Family Ft Nff Tetep Tresno

Gambar Sadboys Family Ft Nff Tetep Tresno

Listen: 4.4K

Date: 14 Feb 2021

Duration: 4:36

Likes: 308

Sadboys Family Ft Nff Tetep Tresno Video :

Description:

Sadboys Family Ft Nff Tetep Tresno, Senajan aku ngerti sifatmu
Aku tetep tresno sliramu
Polahmu koyo ngopo
Tetep tak pertahano
Senajan kowe kerep nggawe loro

Senajan sifatmu tetep olo
Kowe tetep tak tompo
Senajan aku loro
Aku ikhlas lan legowo

Reff:
Tulung ilangono
Loro ning njero dodo
Ati roso keiris nggetih
Jroning dodo

Kroso mili getih
Senajan ora keiris
Ati iki rosone sing miris

Senajan sifatmu tetep olo
Kowe tetep tak tompo
Senajan aku loro
Aku ikhlas lan legowo

Reff:
Tulung ilangono
Loro ning njero dodo
Ati roso keiris nggetih
Jroning dodo

Kroso mili getih
Senajan ora keiris
Ati iki rosone sing miris

Tulung ilangono
Loro ning njero dodo
Ati roso keiris nggetih
Jroning dodo

Kroso mili getih
Senajan ora keiris
Ati iki rosone sing miris
Hu uu wa a..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Sadboys Family Ft Nff Tetep Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Sadboys Family Ft Nff Tetep Tresno, download musik Sadboys Family Ft Nff Tetep Tresno, download Video Sadboys Family Ft Nff Tetep Tresno, Sadboys Family Ft Nff Tetep Tresno mp4
Download Lagu