Iso Opo Pujiono Idol Lagu MP3 dan Video Download

Iso Opo Pujiono Idol

Gambar Iso Opo Pujiono Idol

Listen: 18.3K

Date: 27 Dec 2020

Duration: 6:34

Likes: 887

Iso Opo Pujiono Idol Video :

Description:

Iso Opo Pujiono Idol, Wes tak kondo
Ojo nggoleki awakku
Apike kekancan wae
Supaya ora ngrentes atimu

Wes tak kondo
Ojo cerak cerak awakku
Angel kanggo aku
Wujudke kabeh impenmu

Omah ra duwe, mobil ora duwe
Kanggo sakwetoro ora ngerti mangkone
Coba kuat pikir maneh kowe karo aku

Ngomongke tresno senajane aku tresno
Nanging ora teges ora gelem usaha
Ojo tak bandingke aku karo wong liyo

Reff:
Aku iso opo aku iso opo
Aku dudu wong sing teko nang impenmu
Aku iso opo aku iso opo
Tak jaluk kowe ngerteni awakku

Wes tak kondo
Ojo nggoleki awakku
Apike kekancan wae
Supaya ora ngrentes atimu

Wes tak kondo
Ojo cerak cerak awakku
Angel kanggo aku
Wujudke kabeh impenmu

Omah ra duwe, mobil ora duwe
Kanggo sakwetoro ora ngerti mangkone
Coba kuat pikir maneh kowe karo aku

Ngomongke tresno senajane aku tresno
Nanging ora teges ora gelem usaha
Ojo tak bandingke aku karo wong liyo

Reff:
Aku iso opo aku iso opo
Aku dudu wong sing teko nang impenmu
Aku iso opo aku iso opo
Tak jaluk kowe ngerteni awakku

Omah ra duwe mobil ora duwe
Kanggo sakwetoro ora ngerti mangkone
Coba kuat pikir maneh kowe karo aku

Ngomongke tresno senajane aku tresno
Nanging ora teges ora gelem usaha
Ojo tak bandingke aku karo wong liyo

Reff:
Aku iso opo aku iso opo
Aku dudu wong sing teko nang impenmu
Aku iso opo aku iso opo
Tak jaluk kowe ngerteni awakku

Aku iso opo aku iso opo
Aku dudu wong sing teko nang impenmu
Aku iso opo aku iso opo
Tak jaluk kowe ngerteni awakku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Iso Opo Pujiono Idol Mp3 Gratis, download mp3 Iso Opo Pujiono Idol, download musik Iso Opo Pujiono Idol, download Video Iso Opo Pujiono Idol, Iso Opo Pujiono Idol mp4
Download Lagu