Fira Azahra Cukup Kuciwo Lagu MP3 dan Video Download

Fira Azahra Cukup Kuciwo

Gambar Fira Azahra Cukup Kuciwo

Listen: 1.6K

Date: 27 Nov 2020

Duration: 5:32

Likes: 181

Fira Azahra Cukup Kuciwo Video :

Description:

Fira Azahra Cukup Kuciwo, Netes eluh neng pipi iki
Eleng guyumu esem manismu
Kebayang ing saben wengiku
Kangen sliramu aku tresno sliramu

Nanging saiki kowe nyanding karo de’e
Ra njalok sepuro malah we gawe gelo
Neng njero dodo

Reff:
Sing tak roso
Ambyar ati iki
Mergo kowe gampang medot tresno
Kowe ra peduli karo aku iki
We ngacurno janji sing tak trimo
Cukup ku kuciwo, kowe tego

Nanging saiki kowe nyanding karo de’e
Ra njalok sepuro malah we gawe gelo
Neng njero dodo

Reff:
Sing tak roso
Ambyar ati iki
Mergo kowe gampang medot tresno
Kowe ra peduli karo aku iki
We ngacurno janji sing tak trimo
Cukup ku kuciwo, kowe

Sing tak roso
Ambyar ati iki
Mergo kowe gampang medot tresno
Kowe ra peduli karo aku iki
We ngacurno janji sing tak trimo
Cukup ku kuciwo, kowe tego

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Fira Azahra Cukup Kuciwo Mp3 Gratis, download mp3 Fira Azahra Cukup Kuciwo, download musik Fira Azahra Cukup Kuciwo, download Video Fira Azahra Cukup Kuciwo, Fira Azahra Cukup Kuciwo mp4
Download Lagu