Syahiba Saufa Ojo Kakean Sambat Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa Ojo Kakean Sambat

Gambar Syahiba Saufa Ojo Kakean Sambat

Listen: 89.2K

Date: 31 Mar 2021

Duration: 4:40

Likes: 1K

Syahiba Saufa Ojo Kakean Sambat Video :

Description:

Syahiba Saufa Ojo Kakean Sambat, Ojo kakean sambat
Wong urip iku kudu kuat
Ibarat balap karung
Kadang kesrimpet kadang kesandung

Ojo kaken ngeluh
Wong urip pancen akeh butuh
Semangat nyambut gawe
Urip ben sakmati yoni wae

Wayah kerjo yo kerjo
Wayah ngopi yo ngopi
Pengen bahagio
Ojo mung nafsir mimpi

Nafsir mimpi jo keduweren
Yen tangimu iseh kawanen
Ngejar mimpi jo mung turu
Karo angen-angen

Ojo kakean sambat ora bakal melarat
Angger gelem semangat kerjo sing giat
Di barengi tirakat ben gusti paring berkat
Kudu sing kuat

Yo dilakoni wae yen mlaku sakmestine
Sing penting usahane ora kleru dalane
Kabeh wes digariske mengko hasil akhire
Pasrah marang kuasane

Ojo kaken ngeluh
Wong urip pancen akeh butuh
Semangat nyambut gawe
Urip ben sakmati yoni wae

Wayah kerjo yo kerjo
Wayah ngopi yo ngopi
Pengen bahagio
Ojo mung nafsir mimpi

Nafsir mimpi jo keduweren
Yen tangimu iseh kawanen
Ngejar mimpi jo mung turu
Karo angen-angen

Ojo kakean sambat ora bakal melarat
Angger gelem semangat kerjo sing giat
Di barengi tirakat ben gusti paring berkat
Kudu sing kuat

Yo dilakoni wae yen mlaku sakmestine
Sing penting usahane ora kleru dalane
Kabeh wes digariske mengko hasil akhire
Pasrah marang kuasane

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa Ojo Kakean Sambat Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa Ojo Kakean Sambat, download musik Syahiba Saufa Ojo Kakean Sambat, download Video Syahiba Saufa Ojo Kakean Sambat, Syahiba Saufa Ojo Kakean Sambat mp4
Download Lagu