Shinta Gisul Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Angklung Full Bass Lagu MP3 dan Video Download

Shinta Gisul Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Angklung Full Bass

Gambar Shinta Gisul Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Angklung Full Bass

Listen: 21.4K

Date: 13 Oct 2020

Duration: 5:32

Likes: 832

Shinta Gisul Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Angklung Full Bass Video :

Description:

Shinta Gisul Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Angklung Full Bass, Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff:

Sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap smanten
Matur nuwon

Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff:

Sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap smanten

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Shinta Gisul Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Angklung Full Bass Mp3 Gratis, download mp3 Shinta Gisul Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Angklung Full Bass, download musik Shinta Gisul Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Angklung Full Bass, download Video Shinta Gisul Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Angklung Full Bass, Shinta Gisul Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Angklung Full Bass mp4
Download Lagu