Safira Inema Titip Kangen Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Titip Kangen

Gambar Safira Inema Titip Kangen

Listen: 3.4K

Date: 12 Mar 2021

Duration: 4:58

Likes: 406

Safira Inema Titip Kangen Video :

Description:

Safira Inema Titip Kangen, Liwat angin sore
Titip kangen ning ati
Mung pangapurane
Durung biso nemoni

Tak suwun slirane
Gelem sabar ngenteni
Percoyo oh sayang
Aku ra bakal lali

Kangen, aku kangen sliramu
Rindu, aku pingin ketemu

Liwat angin sore
Titip kangen ning ati
Mung pangapurane
Durung biso nemoni

Padang rembulan ning pelataran
Koyo nggugah ati kang kasmaran

Wanci wis wengi sansoyo sepi
Soyo nggegowo suwunge ati

Liwat angin sore
Titip kangen ning ati
Mung pangapurane
Durung biso nemoni

Kangen, aku kangen sliramu
Rindu, aku pingin ketemu

Tak suwun slirane
Gelem sabar ngenteni
Percoyo oh sayang
Aku ra bakal lali

Padang rembulan ning pelataran
Koyo nggugah ati kang kasmaran

Wanci wis wengi sansoyo sepi
Soyo nggegowo suwunge ati

Kanggo sliramu sing tak tresnani

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Titip Kangen Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Titip Kangen, download musik Safira Inema Titip Kangen, download Video Safira Inema Titip Kangen, Safira Inema Titip Kangen mp4
Download Lagu