Pujiono Feat Nyonk Kunci Indonesia Kudu Kuat Lagu MP3 dan Video Download

Pujiono Feat Nyonk Kunci Indonesia Kudu Kuat

Gambar Pujiono Feat Nyonk Kunci Indonesia Kudu Kuat

Listen: 18.5K

Date: 13 Feb 2021

Duration: 4:17

Likes: 476

Pujiono Feat Nyonk Kunci Indonesia Kudu Kuat Video :

Description:

Pujiono Feat Nyonk Kunci Indonesia Kudu Kuat, Ojo sampe nyerah
Ngadapki masalahmu
Kowe dilahirno dadi wong hebat
Ojo lemes lan ojo males

Ojo sampe kowe mundur
Ngayuh cita cita mu
Lakokno paling apik
Tetep makaryo
Yakino kabeh iso mbok gayuh

Oooo...dungo karo sing kuoso
Kudu sabar

Wong indonesia kudu kuat
Ora oleh lesu kudu tetep semangat
Nangdi wae kowe kerjo
Sak adoh opo jarake
Ojo lali karo wong tuo

Wong indonesia kudu menjogo
Ora mbedakno siji karo liyane
Senajan bedo budayane
Lan teko ngendi asale
Tetep peduli karo sing liyone

Oooo...dungo karo sing kuoso
Kudu sabar

Wong indonesia kudu kuat
Ora oleh lesu kudu tetep semangat
Nangdi wae kowe kerjo
Sak adoh opo jarake
Ojo lali karo wong tuo

Wong indonesia kudu menjogo
Ora mbedakno siji karo liyane
Senajan bedo budayane
Lan teko ngendi asale
Tetep peduli karo sing liyone

Wong indonesia kudu kuat
Ora oleh lesu kudu tetep semangat
Nangdi wae kowe kerjo
Sak adoh opo jarake
Ojo lali karo wong tuo

Wong indonesia kudu menjogo
Ora mbedakno siji karo liyane
Senajan bedo budayane
Lan teko ngendi asale
Tetep peduli karo sing liyone

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Pujiono Feat Nyonk Kunci Indonesia Kudu Kuat Mp3 Gratis, download mp3 Pujiono Feat Nyonk Kunci Indonesia Kudu Kuat, download musik Pujiono Feat Nyonk Kunci Indonesia Kudu Kuat, download Video Pujiono Feat Nyonk Kunci Indonesia Kudu Kuat, Pujiono Feat Nyonk Kunci Indonesia Kudu Kuat mp4
Download Lagu