Esa Risty Bisane Mung Nyawang Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Bisane Mung Nyawang

Gambar Esa Risty Bisane Mung Nyawang

Listen: 99.6K

Date: 20 Mar 2021

Duration: 5:47

Likes: 2.1K

Esa Risty Bisane Mung Nyawang Video :

Description:

Esa Risty Bisane Mung Nyawang, Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni

Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan

Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisane mung nyawang
Kadhung mulo wis takdire
Lilo isun lilo

Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni

Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan

Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisane mung nyawang
Kadhung mulo wis takdire
Lilo isun lilo
Lilo isun lilo
Lilo isun lilo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Bisane Mung Nyawang Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Bisane Mung Nyawang, download musik Esa Risty Bisane Mung Nyawang, download Video Esa Risty Bisane Mung Nyawang, Esa Risty Bisane Mung Nyawang mp4
Download Lagu