Nadya Jessica Loro Njero Acoustic Koplo Lagu MP3 dan Video Download

Nadya Jessica Loro Njero Acoustic Koplo

Gambar Nadya Jessica Loro Njero Acoustic Koplo

Listen: 1

Date: 12 Mar 2021

Duration: 4:42

Likes: 14

Nadya Jessica Loro Njero Acoustic Koplo Video :

Description:

Nadya Jessica Loro Njero Acoustic Koplo, Opo tah salah kadung
Atinisun loro
Opo tah salah kadung
Netes banyu moto

Sing kuat isun nompo
Riko gawe cerito

Opo tah salah kadung
Sun muring nyang riko
Opo tah salah ugo
Kadung isun ngersulo

Sing kuat isun nompo
Riko gawe cerito
Mentalane gawe remuk
Isi dodo

Loro... ring njerone ati
Durung biso ditambani
Keliwat perihe racun
Hang riko siramno

Mentolo awak riko
Gawe atinisun loro
Mageh tah biso dipercoyo
Kabeh janjin riko

Opo tah salah kadung
Sun muring nyang riko
Opo tah salah ugo
Kadung isun ngersulo

Sing kuat isun nompo
Riko gawe cerito
Mentalane gawe remuk
Isi dodo

Loro... ring njerone ati
Durung biso ditambani
Keliwat perihe racun
Hang riko siramno

Mentolo awak riko
Gawe atinisun loro
Mageh tah biso dipercoyo
Kabeh janjin riko

Loro... ring njerone ati
Durung biso ditambani
Keliwat perihe racun
Hang riko siramno

Mentolo awak riko
Gawe atinisun loro
Mageh tah biso dipercoyo
Kabeh janjin riko

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nadya Jessica Loro Njero Acoustic Koplo Mp3 Gratis, download mp3 Nadya Jessica Loro Njero Acoustic Koplo, download musik Nadya Jessica Loro Njero Acoustic Koplo, download Video Nadya Jessica Loro Njero Acoustic Koplo, Nadya Jessica Loro Njero Acoustic Koplo mp4
Download Lagu