Nadya Jessica Keseliring Akustic Version Lagu MP3 dan Video Download

Nadya Jessica Keseliring Akustic Version

Gambar Nadya Jessica Keseliring Akustic Version

Listen: 359

Date: 29 Oct 2020

Duration: 4:48

Likes: 57

Nadya Jessica Keseliring Akustic Version Video :

Description:

Nadya Jessica Keseliring Akustic Version, Banyu sing keneng ditugel
Koyo dene welas sun nyang riko
Nyesek jejeg nong ati
Riko sing nono meruhi
Kroso kelangan kembange ati

Ojo riko ngomong sayang
Ojo riko ngomong demen
Kebablas wis welas sing riko reken

Reff:
Keseliring sun nyang riko
Tego tegane riko loro lorone loro
Riko using ngeroso
Riko bungkus janji janji
Riko umbyar nong sewu ati
Ngomong sing arep ngelarani
Tapi riko ngejur ati

Banyu sing keneng ditugel
Koyo dene welas sun nyang riko
Nyesek jejeg nong ati
Riko sing nono meruhi
Kroso kelangan kembange ati

Ojo riko ngomong sayang
Ojo riko ngomong demen
Kebablas wis welas sing riko reken

Reff:
Keseliring sun nyang riko
Tego tegane riko loro lorone loro
Riko using ngeroso
Riko bungkus janji janji
Riko umbyar nong sewu ati
Ngomong sing arep ngelarani
Tapi riko ngejur ati

Keseliring sun nyang riko
Tego tegane riko loro lorone loro
Riko using ngeroso
Riko bungkus janji janji
Riko umbyar nong sewu ati
Ngomong sing arep ngelarani
Tapi riko ngejur ati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nadya Jessica Keseliring Akustic Version Mp3 Gratis, download mp3 Nadya Jessica Keseliring Akustic Version, download musik Nadya Jessica Keseliring Akustic Version, download Video Nadya Jessica Keseliring Akustic Version, Nadya Jessica Keseliring Akustic Version mp4
Download Lagu