Ditinggal Pas Sayang Sayange Arya Satria By Sasa Tasia Lagu MP3 dan Video Download

Ditinggal Pas Sayang Sayange Arya Satria By Sasa Tasia

Gambar Ditinggal Pas Sayang Sayange Arya Satria By Sasa Tasia

Listen: 4.9K

Date: 12 Oct 2020

Duration: 3:17

Likes: 482

Ditinggal Pas Sayang Sayange Arya Satria By Sasa Tasia Video :

Description:

Ditinggal Pas Sayang Sayange Arya Satria By Sasa Tasia, Loro rasane ati, nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati dilarani
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe gawe loro ati

Piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu neng atiku

Tatu neng atiku loro rasane
Nganti koyo diiris iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Loro rasane ati, nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati dilarani
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe gawe loro ati

Piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu neng atiku

Tatu neng atiku loro rasane
Nganti koyo diiris iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange Arya Satria By Sasa Tasia Mp3 Gratis, download mp3 Ditinggal Pas Sayang Sayange Arya Satria By Sasa Tasia, download musik Ditinggal Pas Sayang Sayange Arya Satria By Sasa Tasia, download Video Ditinggal Pas Sayang Sayange Arya Satria By Sasa Tasia, Ditinggal Pas Sayang Sayange Arya Satria By Sasa Tasia mp4
Download Lagu