Yusnia Paramitha Bojoku Nakal Versi Jandhut Lagu MP3 dan Video Download

Yusnia Paramitha Bojoku Nakal Versi Jandhut

Gambar Yusnia Paramitha Bojoku Nakal Versi Jandhut

Listen: 1.7K

Date: 14 Nov 2020

Duration: 4:09

Likes: 126

Yusnia Paramitha Bojoku Nakal Versi Jandhut Video :

Description:

Yusnia Paramitha Bojoku Nakal Versi Jandhut, Bojoku nakal saiki
Sing tau muleh nong umah
Gawene mabuk mabukan
Sing mikiraken penggawean

Isun sing kuat, isun sing tahan
Banguro urip dewekan

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan rabi
Saiki jarang mbelanjani

Sun jaluk engeto ambi anak riko
Ilingo, tobato, ojo mung gawe duso

Bojoku nakal saiki
Sing tau muleh nong umah
Gawene mabuk mabukan
Sing mikiraken penggawean

Isun sing kuat, isun sing tahan
Banguro urip dewekan

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan rabi
Saiki jarang mbelanjani

Sun jaluk engeto ambi anak riko
Ilingo, tobato, ojo mung gawe duso

Bojoku nakal saiki
Sing tau muleh nong umah
Gawene mabuk mabukan
Sing mikiraken penggawean

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Yusnia Paramitha Bojoku Nakal Versi Jandhut Mp3 Gratis, download mp3 Yusnia Paramitha Bojoku Nakal Versi Jandhut, download musik Yusnia Paramitha Bojoku Nakal Versi Jandhut, download Video Yusnia Paramitha Bojoku Nakal Versi Jandhut, Yusnia Paramitha Bojoku Nakal Versi Jandhut mp4
Download Lagu