Esa Risty Separuh Rogo Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Separuh Rogo

Gambar Esa Risty Separuh Rogo

Listen: 28.2K

Date: 15 Apr 2021

Duration: 4:06

Likes: 772

Esa Risty Separuh Rogo Video :

Description:

Esa Risty Separuh Rogo, Sing manggon njero ati iki
Mung sliramu sing ora biso tak ganti
Mergane tresno iki iseh nggondeli

Sing manggon njero dodo iki
Mung sliramu sing ora biso tak lali
Senadyan wis tak cobo ngilangke ning ati

Lilo aku ora lilo
Nanging iki sing kudu tak tompo

Reff:
Separuh rogoku iseh manggon sliramu
Jujur ning atiku
Abot rasane kelangan tresnamu

Separuh rogoku iseh ono tresnamu
Jujur ning atiku
Iseh ra lilo ninggalke sliramu

Sing manggon njero ati iki
Mung sliramu sing ora biso tak ganti
Mergane tresno iki iseh nggondeli

Sing manggon njero dodo iki
Mung sliramu sing ora biso tak lali
Senadyan wis tak cobo ngilangke ning ati

Lilo aku ora lilo
Nanging iki sing kudu tak tompo

Reff:
Separuh rogoku iseh manggon sliramu
Jujur ning atiku
Abot rasane kelangan tresnamu

Separuh rogoku iseh ono tresnamu
Jujur ning atiku
Iseh ra lilo ninggalke sliramu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Separuh Rogo Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Separuh Rogo, download musik Esa Risty Separuh Rogo, download Video Esa Risty Separuh Rogo, Esa Risty Separuh Rogo mp4
Download Lagu