Eka Ayu Lali Utang Lagu MP3 dan Video Download

Eka Ayu Lali Utang

Gambar Eka Ayu Lali Utang

Listen: 470

Date: 10 Oct 2020

Duration: 3:45

Likes: 43

Eka Ayu Lali Utang Video :

Description:

Eka Ayu Lali Utang, Utangmu ning endi-endi
Tapi gayamu kemaki
Ditagih etok-etok lali
Diparani muni-muni

Aku ora eman yen karo konco
Nyilih duwik yen ono tak silihi
Tapi yo elingo ojo nganti lali
Opo maneh yen ditagih muni-muni

Aku butuh dolan karo pacare
Iso njajan mangan enak tuku kelambi
Tapi kowe lali yen dino iki
Wayahe utangmu mbok lunasi

Utangmu ning endi-endi
Tapi gayamu kemaki
Ditagih etok-etok lali
Diparani muni-muni

Aku ora eman yen karo konco
Nyilih duwik yen ono tak silihi
Tapi yo elingo ojo nganti lali
Opo maneh yen ditagih muni-muni

Aku butuh dolan karo pacare
Iso njajan mangan enak tuku kelambi
Tapi kowe lali yen dino iki
Wayahe utangmu mbok lunasi

Utangmu ning endi-endi
Tapi gayamu kemaki
Ditagih etok-etok lali
Diparani muni-muni

Utangmu ning endi-endi
Tapi gayamu kemaki
Ditagih etok-etok lali
Diparani muni-muni

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Eka Ayu Lali Utang Mp3 Gratis, download mp3 Eka Ayu Lali Utang, download musik Eka Ayu Lali Utang, download Video Eka Ayu Lali Utang, Eka Ayu Lali Utang mp4
Download Lagu