Safira Inema Beras Lawas Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Beras Lawas

Gambar Safira Inema Beras Lawas

Listen: 266K

Date: 27 Jul 2020

Duration: 6:06

Likes: 5.2K

Safira Inema Beras Lawas Video :

Description:

Safira Inema Beras Lawas, Di dalam hati ini hanya terukir namamu

Aku merasa tenang
Yen to mepet kowe sayang
Aku tresno koe atiku keroso marem
Pikiranku soyo adem
Yen nyanding sliramu duhai pujaanku

Aku sayang karo kowe
Aku rindu karo kowe
Aku cinta kamu

Di dalam hati ini terlukis namamu
Tak tergantikan dengan yang lain

Aku tresno kowe sampek selawase

Raiso ati iki nganti keno pisah
Masio geser mundur sejangkah
Wes ayem atiku awak soyo lemu
Wes ben ra tak gagas
Masio mekar koyok beras lawas

Di dalam hati ini hanya terukir namamu

Aku merasa tenang
Yen to mepet kowe sayang
Aku tresno koe atiku keroso marem
Pikiranku soyo adem
Yen nyanding sliramu duhai pujaanku

Aku sayang karo kowe
Aku rindu karo kowe
Aku cinta kamu

Di dalam hati ini terlukis namamu

Tak tergantikan dengan yang lain
Aku tresno kowe sampek selawase

Raiso ati iki nganti keno pisah
Masio geser mundur sejangkah
Wes ayem atiku awak soyo lemu
Wes ben ra tak gagas
Masio mekar koyok beras lawas

Di dalam hati ini terlukis namamu
Tak tergantikan dengan yang lain
Aku tresno kowe sampek selawase

Raiso ati iki nganti keno pisah
Masio geser mundur sejangkah

Wes ayem atiku awak soyo lemu
Wes ben ra tak gagas
Masio mekar koyok beras lawas

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Beras Lawas Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Beras Lawas, download musik Safira Inema Beras Lawas, download Video Safira Inema Beras Lawas, Safira Inema Beras Lawas mp4
Download Lagu