Ojo Sambat Wawan Sudjono Dj Kentrung Lagu MP3 dan Video Download

Ojo Sambat Wawan Sudjono Dj Kentrung

Gambar Ojo Sambat Wawan Sudjono Dj Kentrung

Listen: 8.3K

Date: 11 Feb 2021

Duration: 5:18

Likes: 182

Ojo Sambat Wawan Sudjono Dj Kentrung Video :

Description:

Ojo Sambat Wawan Sudjono Dj Kentrung, Ojo sambat tetap semangat
Biar hidup tak terasa berat
Abot enteng kudu dilakoni
Anggone golek rejeki

Urip kuwi sawang sinawang
Sejatine ora koyo seng mbok sawang
Akeh sitik wes ono takeran
Ojo wedi yen ora keduman

Jo di iri rejekine wong liyo
Lakon menungso kuwi bedo bedo
Sing semangat anggone kerjo
Penting berkah kanggo nyukupi keluargo

Reff:
Ojo sambat tetap semangat
Biar hidup tak terasa berat
Abot enteng kudu dilakoni
Anggone golek rejeki

Sing akeh anggone bersyukur
Rejeki wes ono sing ngatur
Usaha lan doa ojo lali
Gusti bakal maringi

Jo di iri rejekine wong liyo
Lakon menungso kuwi bedo bedo
Sing semangat anggone kerjo
Penting berkah kanggo nyukupi keluargo

Reff:
Ojo sambat tetap semangat
Biar hidup tak terasa berat
Abot enteng kudu dilakoni
Anggone golek rejeki

Sing akeh anggone bersyukur
Rejeki wes ono sing ngatur
Usaha lan doa ojo lali
Gusti bakal maringi

Usaha lan doa ojo lali
Gusti bakal maringi

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ojo Sambat Wawan Sudjono Dj Kentrung Mp3 Gratis, download mp3 Ojo Sambat Wawan Sudjono Dj Kentrung, download musik Ojo Sambat Wawan Sudjono Dj Kentrung, download Video Ojo Sambat Wawan Sudjono Dj Kentrung, Ojo Sambat Wawan Sudjono Dj Kentrung mp4
Download Lagu