Pilihane Wong Tuamu Tekomlaku By Iky Ft Cantika Lagu MP3 dan Video Download

Pilihane Wong Tuamu Tekomlaku By Iky Ft Cantika

Gambar Pilihane Wong Tuamu Tekomlaku By Iky Ft Cantika

Listen: 5.1K

Date: 10 Nov 2020

Duration: 5:09

Likes: 1K

Pilihane Wong Tuamu Tekomlaku By Iky Ft Cantika Video :

Description:

Pilihane Wong Tuamu Tekomlaku By Iky Ft Cantika, Dino wingi nate dadi saksi
Tresnoku sing ngancani uripmu
Wes tak perjuangke, opo wae tak nehke
Nanging kahanane koyo ngene

Sepurane ora biso diteruske
Kowe malah lungo ninggalke loro
Jare dijodohke, marang bapak ibune
Perih ati ora bakal lali

Reff:

Aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
Dudu aku sing mblenjani tresno iki
Aku ra nyongko tresnoku sing mulyo
Kepedot restu wong tuo

Aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
Amung iso dungo mugo tetep iso nerimo
Lilakno aku lakoni tresnamu
Pilihane wong tuamu

Sepurane ora biso diteruske
Kowe malah lungo ninggalke loro
Jare dijodohke, marang bapak ibune
Perih ati ora bakal lali

Reff:

Aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
Dudu aku sing mblenjani tresno iki
Aku ra nyongko tresnoku sing mulyo
Kepedot restu wong tuo

Aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
Amung iso dungo mugo tetep iso nerimo
Lilakno aku lakoni tresnamu
Pilihane wong tuamu

Aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
Dudu aku sing mblenjani tresno iki
Aku ra nyongko tresnoku sing mulyo
Kepedot restu wong tuo

Aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
Amung iso dungo mugo tetep iso nerimo
Lilakno aku lakoni tresnamu
Pilihane wong tuamu
Lilakno aku lakoni tresnamu
Pilihane wong tuamu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Pilihane Wong Tuamu Tekomlaku By Iky Ft Cantika Mp3 Gratis, download mp3 Pilihane Wong Tuamu Tekomlaku By Iky Ft Cantika, download musik Pilihane Wong Tuamu Tekomlaku By Iky Ft Cantika, download Video Pilihane Wong Tuamu Tekomlaku By Iky Ft Cantika, Pilihane Wong Tuamu Tekomlaku By Iky Ft Cantika mp4
Download Lagu