Nadya Jessica Semebyar Akustik Koplo Lagu MP3 dan Video Download

Nadya Jessica Semebyar Akustik Koplo

Gambar Nadya Jessica Semebyar Akustik Koplo

Listen: 13.9K

Date: 25 Mar 2021

Duration: 5:38

Likes: 611

Nadya Jessica Semebyar Akustik Koplo Video :

Description:

Nadya Jessica Semebyar Akustik Koplo, Sing tau–tau o
Atinisun bingung gedigi
Sakat riko tinggal
Urip isun rasane koyo nggantung
Pikiran sering ngelamun
Sampek awak dadi koyo wong linglung

Kabar wes semebyar
Riko lan isun arep jejodohan
Embuh keneng setan paran
Riko ninggal isun tanpo jalaran

Mulo tetep salam
Nong angin lan derese udan
Waraen isun ngenteni
Tekan riko eman
Embuh sampek kapan
Isun emong nangung wirang
Sun anteni
Nong jrajabane lawang

Kabar wes semebyar
Riko lan isun arep jejodohan
Embuh keneng setan paran
Riko ninggal isun tanpo jalaran

Mulo tetep salam
Nong angin lan derese udan
Waraen isun ngenteni
Tekan riko eman
Embuh sampek kapan
Isun emong nangung wirang
Sun anteni
Nong jrajabane lawang

Mulo tetep salam
Nong angin lan derese udan
Waraen isun ngenteni
Tekan riko eman
Embuh sampek kapan
Isun emong nangung wirang
Sun anteni
Nong jrajabane lawang

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nadya Jessica Semebyar Akustik Koplo Mp3 Gratis, download mp3 Nadya Jessica Semebyar Akustik Koplo, download musik Nadya Jessica Semebyar Akustik Koplo, download Video Nadya Jessica Semebyar Akustik Koplo, Nadya Jessica Semebyar Akustik Koplo mp4
Download Lagu