Happy Asmara Tak Warahi Carane Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Tak Warahi Carane

Gambar Happy Asmara Tak Warahi Carane

Listen: 2M

Date: 03 Apr 2021

Duration: 7:00

Likes: 55.1K

Happy Asmara Tak Warahi Carane Video :

Description:

Happy Asmara Tak Warahi Carane, Matur suwon mergo wes ngukir loro
Loro ning ati ora bakal biso lali
Sepiro caramu nglarani ati
Bakal tak eleng-eleng tekan mati

Sak jane aku iso nglarani
Tapi aku isih nduwe ati
Yen kowe arep mblenjani
Sumonggo tak jembarno ati

Loro seng mbok gawe
Ra bakal tak lalekke
Yen kowe rep nglarani
Tak trimo sak jroning ati

Tatu seng tak roso
Iki ora sepiro
Aku ngadek jejek mergo atiku
Wes ora loro

Yen pengen nglarani
Kowe mung tak esemi
Reneo tak warahi carane dolanan ati

Matur suwon mergo wes ngukir loro
Loro ning ati ora bakal biso lali
Sepiro caramu nglarani ati
Bakal tak eleng-eleng tekan mati

Sak jane aku iso nglarani
Tapi aku isih nduwe ati
Yen kowe arep mblenjani
Sumonggo tak jembarno ati

Loro seng mbok gawe
Ra bakal tak lalekke
Yen kowe rep nglarani
Tak trimo sak jroning ati

Tatu seng tak roso
Iki ora sepiro
Aku ngadek jejek mergo atiku
Wes ora loro

Yen pengen nglarani
Kowe mung tak esemi
Reneo tak warahi carane dolanan ati

Reneo tak warahi carane, dolanan ati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Tak Warahi Carane Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Tak Warahi Carane, download musik Happy Asmara Tak Warahi Carane, download Video Happy Asmara Tak Warahi Carane, Happy Asmara Tak Warahi Carane mp4
Download Lagu