Didi Kempot Gembok Ilang Kunci Lagu MP3 dan Video Download

Didi Kempot Gembok Ilang Kunci

Gambar Didi Kempot Gembok Ilang Kunci

Listen: 10.6K

Date: 22 Mar 2016

Duration: 3:57

Likes: 60

Didi Kempot Gembok Ilang Kunci Video :

Description:

Didi Kempot Gembok Ilang Kunci, Gembok ilang kuncine
Aduh simbok iki kepiye
Sing wedok nongas nangis wae
Sing lanang neng ngendi lungane

Kunci gemboke ilang
Aduh pak'e pak'e kelangan
Sing lanang ora doyan mangan
Songgo uang bojone ilang

Digondol sing gede duwur
Dijak numpak kapal mabur
Ciloko alias kojor
Sing ditinggal mlungker neng kasur

Reff:
Uwis nduwe kok isih pengen
Mbok yo nyebut opo ra isin
Jarene pengen sing gedhe
Sing gedhe kuwi apane

Uwis nduwe kok isih nglirik
Ngono kuwi yo ora apik
Jarene pengen sing cilik
Sing cilik kuwi apane

[prolog]
Wah, ha sing dipengeni opo meneh to?
Ha mengko sing cilik, yo iso dadi gede
Ha sing gede yo mengko biso dadi cilik
Hayo percoyo po ra?

Kunci gemboke ilang
Aduh pak'e pak'e kelangan
Sing lanang ora doyan mangan
Songgo uang bojone ilang

Digondol sing gede duwur
Dijak numpak kapal mabur
Ciloko alias kojor
Sing neng omah mlungker neng kasur

Reff:
Uwis nduwe kok isih pengen
Mbok yo nyebut opo ra isin
Jarene pengen sing gedhe
Sing gedhe kuwi apane

Uwis nduwe kok isih nglirik
Ngono kuwi yo ora apik
Jarene pengen sing cilik
Sing cilik kuwi apane

[prolog]
Sing gede iso dadi cilik
Sing cilik iso dadi gede
Wah wong urip pancen repot
Yo uwis lah..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Didi Kempot Gembok Ilang Kunci Mp3 Gratis, download mp3 Didi Kempot Gembok Ilang Kunci, download musik Didi Kempot Gembok Ilang Kunci, download Video Didi Kempot Gembok Ilang Kunci, Didi Kempot Gembok Ilang Kunci mp4
Download Lagu