Angin Dalu Ilux Id Lagu MP3 dan Video Download

Angin Dalu Ilux Id

Gambar Angin Dalu Ilux Id

Listen: 6.2K

Date: 29 Dec 2020

Duration: 3:11

Likes: 309

Angin Dalu Ilux Id Video :

Description:

Angin Dalu Ilux Id, Duwe ku mung roso tresno
Duwe ku mung roso sayang
Nganti nyawaku ninggalke rogo
Rosoku ora ilang

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Angin Dalu Ilux Id Mp3 Gratis, download mp3 Angin Dalu Ilux Id, download musik Angin Dalu Ilux Id, download Video Angin Dalu Ilux Id, Angin Dalu Ilux Id mp4
Download Lagu