Febi Fitria Guratan Diri Lagu MP3 dan Video Download

Febi Fitria Guratan Diri

Gambar Febi Fitria Guratan Diri

Listen: 331

Date: 09 Oct 2020

Duration: 6:01

Likes: 25

Febi Fitria Guratan Diri Video :

Description:

Febi Fitria Guratan Diri, Duhh gusti... abdi nampi takdirna diri
Cocobi ka diri abdi
Guratan takdir na diri
Ya robbi... abdi sumerah diri

Neda pitulungna gusti
Pikawelas pikaasih ya robbi
Nyorangan di pangumbaraan
Nalangsa pinuh ku cimata

Nu dicinta ingkar tina jangjina
Abdi nyorangan
Cukleuk leuweung cukleuk lamping
Jauh ka indung ka bapa

Liuek deungeun lieuk lain
Nueng geulis hirup nyorangan
Ngan ka gusti abdi muntang
Nyalindung neda pitulung

Takdir teu beunang di pungkir
Kadar teu beunang disinglar
Masraha keun diri abdi gusti
Dikawelas dikaasihna gusti

Ya robbi... abdi sumerah diri
Neda pitulungna gusti
Pikawelas pikaasih ya robbi
Nyorangan di pangumbaran

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Febi Fitria Guratan Diri Mp3 Gratis, download mp3 Febi Fitria Guratan Diri, download musik Febi Fitria Guratan Diri, download Video Febi Fitria Guratan Diri, Febi Fitria Guratan Diri mp4
Download Lagu