Tresno Tombo Bahagio Devi Aldiva Lagu MP3 dan Video Download

Tresno Tombo Bahagio Devi Aldiva

Gambar Tresno Tombo Bahagio Devi Aldiva

Listen: 377

Date: 16 Oct 2020

Duration: 5:20

Likes: 59

Tresno Tombo Bahagio Devi Aldiva Video :

Description:

Tresno Tombo Bahagio Devi Aldiva, Mungkin sejatine garis uripku iki
Nandhang kuciwo sing tak rasakke
Wes tau disepeleke , wes tau tatu marang liyane

Tapi aku percoyo kahanane iki
Ora terus koyo ngene
Tresnoku bakal ngene sak selawase

Mergo pendungane wong tuwoku
Suatu saat aku bakal nemu cinta tulusku

Reff:

Aku pengen tresno koyo tresnamu
Aku pengen setyo koyo setyomu
Cinta tulusmu abadi sampe ke pati
Gede keyakinan ku akan bakal nemu
Tresno kang sing gawe bahagioku
Duh gusti paringono
Tresno sing tombo bahagio

Tapi aku percoyo kahanane iki
Ora terus koyo ngene
Tresnoku bakal ngene sak selawase

Mergo pendungane wong tuwoku
Suatu saat aku bakal nemu cinta tulusku

Reff:

Aku pengen tresno koyo tresnamu
Aku pengen setyo koyo setyomu
Cinta tulusmu abadi sampe ke pati
Gede keyakinan ku akan bakal nemu
Tresno kang sing gawe bahagioku
Duh gusti paringono
Tresno sing tombo bahagio

Sing tombo bahagio....

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tresno Tombo Bahagio Devi Aldiva Mp3 Gratis, download mp3 Tresno Tombo Bahagio Devi Aldiva, download musik Tresno Tombo Bahagio Devi Aldiva, download Video Tresno Tombo Bahagio Devi Aldiva, Tresno Tombo Bahagio Devi Aldiva mp4
Download Lagu