Nyenengne Sliramu Intan Chacha Lagu MP3 dan Video Download

Nyenengne Sliramu Intan Chacha

Gambar Nyenengne Sliramu Intan Chacha

Listen: 6.7K

Date: 25 Jan 2021

Duration: 5:16

Likes: 159

Nyenengne Sliramu Intan Chacha Video :

Description:

Nyenengne Sliramu Intan Chacha, Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kasmaran
Rino wengi mung kelingan

Keroso kangen iki
Mung sliramu sing nambani
Ning kene aku ngenteni
Pujaan hati sing tak tresnani
Mugo aku biso duweni

Jujur amung sliramu
Sing ning jero atiku
Percoyo tresnoku amung sliramu

Amung lewat tembang rindu
Kanggo ngelipur atiku
Ora luntur tresno iki ora mundur
Ingin membahagiakan mu

Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kasmaran
Rino wengi mung kelingan

Keroso kangen iki
Mung sliramu sing nambani
Ning kene aku ngenteni
Pujaan hati sing tak tresnani
Mugo aku biso duweni

Jujur amung sliramu
Sing ning jero atiku
Percoyo tresnoku amung sliramu

Amung lewat tembang rindu
Kanggo ngelipur atiku
Ora luntur tresno iki ora mundur
Ingin membahagiakan mu

Jujur amung sliramu
Sing ning jero atiku
Percoyo tresnoku amung sliramu

Amung lewat tembang rindu
Kanggo ngelipur atiku
Ora luntur tresno iki ora mundur
Ingin membahagiakan mu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nyenengne Sliramu Intan Chacha Mp3 Gratis, download mp3 Nyenengne Sliramu Intan Chacha, download musik Nyenengne Sliramu Intan Chacha, download Video Nyenengne Sliramu Intan Chacha, Nyenengne Sliramu Intan Chacha mp4
Download Lagu