Shepin Misa Manungso Ora Toto Lagu MP3 dan Video Download

Shepin Misa Manungso Ora Toto

Gambar Shepin Misa Manungso Ora Toto

Listen: 609.5K

Date: 08 Jan 2021

Duration: 6:06

Likes: 3.2K

Shepin Misa Manungso Ora Toto Video :

Description:

Shepin Misa Manungso Ora Toto, Cerito wingi tak tuliske dadi lagu
Mergo kahanane sing marai ngelu
Angin wengi sing nggregesi njero awak iki
Sing marai netes eluh ono pipi

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo

Aku sing gemati.. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Reff:

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo

Aku sing gemati.. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Reff:

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto
Kowe kui cen menungso oratoto
Kabeh iki mung marai crito loro..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Shepin Misa Manungso Ora Toto Mp3 Gratis, download mp3 Shepin Misa Manungso Ora Toto, download musik Shepin Misa Manungso Ora Toto, download Video Shepin Misa Manungso Ora Toto, Shepin Misa Manungso Ora Toto mp4
Download Lagu