Yen Ono Liane Gafarock Lagu MP3 dan Video Download

Yen Ono Liane Gafarock

Gambar Yen Ono Liane Gafarock

Listen: 2.3K

Date: 14 Nov 2020

Duration: 5:28

Likes: 138

Yen Ono Liane Gafarock Video :

Description:

Yen Ono Liane Gafarock, Wis tak rasakno suwe
Tresno hambar rasane
Ono sing ilang, ra koyo awale

Aku ngeroso kowe bedo
Saben ngomong keroso dusto
Opo sing pok tutup-tutupi ning mburi?

Uwis tak cobo tetep percoyo
Marang kowe
Ora mikir elek'e

Tapi tambah mrene tambah
Kroso ra beres
Ono wing liyo ning atimu
'najan ora jujur marang aku
Tapi aku kroso o o

Reff:
Yen wis ora tresno
Luwih apik omongno
Yen wis ora betah
Ayo nggoleki dalane

Yen ono liyane
Tak genahno awakku
Ojo terus koyo ngene
Nggawe aku loro

Uwis tak cobo tetep percoyo
Marang kowe
Ora mikir elek'e

Tapi tambah mrene tambah
Kroso ra beres
Ono wing liyo ning atimu
'najan ora jujur marang aku
Tapi aku kroso o o

Reff:
Yen wis ora tresno
Luwih apik omongno
Yen wis ora betah
Ayo nggoleki dalane

Yen ono liyane
Tak genahno awakku
Ojo terus koyo ngene
Nggawe aku loro

Yen wis ora tresno
Luwih apik omongno
Yen wis ora betah
Ayo nggoleki dalane

Yen ono liyane
Tak genahno awakku
Ojo terus koyo ngene
Nggawe aku loro..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Yen Ono Liane Gafarock Mp3 Gratis, download mp3 Yen Ono Liane Gafarock, download musik Yen Ono Liane Gafarock, download Video Yen Ono Liane Gafarock, Yen Ono Liane Gafarock mp4
Download Lagu