Syahiba Saufa Titip Angenan Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa Titip Angenan

Gambar Syahiba Saufa Titip Angenan

Listen: 1K

Date: 24 Jan 2021

Duration: 5:09

Likes: 68

Syahiba Saufa Titip Angenan Video :

Description:

Syahiba Saufa Titip Angenan, Sing keroso lambe iki mesem
Dung enget nong unyike
Raino bengi nggudo nong pikiran
Nggawe ati bingung sing karuan

Sun titipno angenan
Nong ulan hang gemantung nong duwuran

Reff:
Ulan lintang tulung sampekno
Kadung atinisun iki kangen
Langit bumi tulung saksekno
Welas isun wes seng ono liyo

Katon katonen nong rupane
Mugo isun biso nyanding larene

Sing keroso lambe iki mesem
Dung enget nong unyike
Raino bengi nggudo nong pikiran
Nggawe ati bingung sing karuan

Sun titipno angenan
Nong ulan hang gemantung nong duwuran

Reff:
Ulan lintang tulung sampekno
Kadung atinisun iki kangen
Langit bumi tulung saksekno
Welas isun wes seng ono liyo

Katon katonen nong rupane
Mugo isun biso nyanding larene

Ulan lintang tulung sampekno
Kadung atinisun iki kangen
Langit bumi tulung saksekno
Welas isun wes seng ono liyo

Katon katonen nong rupane
Mugo isun biso nyanding larene..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa Titip Angenan Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa Titip Angenan, download musik Syahiba Saufa Titip Angenan, download Video Syahiba Saufa Titip Angenan, Syahiba Saufa Titip Angenan mp4
Download Lagu