Damara De Nutupi Laraku Lagu MP3 dan Video Download

Damara De Nutupi Laraku

Gambar Damara De Nutupi Laraku

Listen: 3.6K

Date: 21 Nov 2020

Duration: 5:51

Likes: 263

Damara De Nutupi Laraku Video :

Description:

Damara De Nutupi Laraku, Mungkin ono ati lio
Seng lagi tok jogo
Nganti lalli karo aku
Seng neng ngarep moto
Ati rasane loro aku trimo
Aku pengen pamit lungo

Mungkin wes raono roso
Tresnomu nggo aku
Opo malah sandiworo koe ngapusi aku
Nggawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
Nutupi laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo isoh yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo , ning
Atiku sing rung kulino

Ye. terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo
Sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku
Sing neng ngarep moto
Ati rasane loro , aku trimo
Aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan
Tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
Nutupi laraku

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo
Sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku
Sing neng ngarep moto
Ati rasane loro , aku trimo
Aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan
Tak tutupi laraku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Damara De Nutupi Laraku Mp3 Gratis, download mp3 Damara De Nutupi Laraku, download musik Damara De Nutupi Laraku, download Video Damara De Nutupi Laraku, Damara De Nutupi Laraku mp4
Download Lagu