Eny Sagita Kangen Tanggapan Jandhut Version Lagu MP3 dan Video Download

Eny Sagita Kangen Tanggapan Jandhut Version

Gambar Eny Sagita Kangen Tanggapan Jandhut Version

Listen: 23K

Date: 15 Sep 2020

Duration: 5:15

Likes: 1.6K

Eny Sagita Kangen Tanggapan Jandhut Version Video :

Description:

Eny Sagita Kangen Tanggapan Jandhut Version, Kudu kerja keras
Ben iso tuku beras
Lampuku malih dadi cimpli
Mergo listrikku ra subsidi
Suwi ra tanggapan
Ora ono mantenan
Ojek online sepi penumpang
Padahal mben sasi seh mikir
Angsuran

Wis pirang-pirang wengi
Lampu ngomah mati
Tumbas lilin ra kuat tak ganti cimpli
Kipas anginku remuk
Nek awak njur sumuk
Angel turu mergo dirubung nyamuk
Sabar wis tak lakoni
Sabar nguatne ati

Kudu kerja keras
Ben iso tuku beras
Lampuku malih dadi cimpli
Mergo listrikku ra subsidi
Suwi ra tanggapan
Ora ono mantenan
Ojek online sepi penumpang
Padahal mben sasi seh mikir
Angsuran

Tukang bank nagih utang
Wis ngolek ubetan
Sampek bekakas mlebu ning gadaian
Aduh alatku ra payu
Wedak dadi kaku
Sampek lali rasane soto wong mantu
Sabar wis tak lakoni
Sabar nguatne ati

Kudu kerja keras
Ben iso tuku beras
Lampuku malih dadi cimpli
Mergo listrikku ra subsidi
Suwi ra tanggapan
Ora ono mantenan
Ojek online sepi penumpang
Padahal mben sasi seh mikir

Kudu kerja keras
Ben iso tuku beras
Lampuku malih dadi cimpli
Mergo listrikku ra subsidi
Suwi ra tanggapan
Ora ono mantenan
Ojek online sepi penumpang
Padahal mben sasi seh mikir
Angsuran..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Eny Sagita Kangen Tanggapan Jandhut Version Mp3 Gratis, download mp3 Eny Sagita Kangen Tanggapan Jandhut Version, download musik Eny Sagita Kangen Tanggapan Jandhut Version, download Video Eny Sagita Kangen Tanggapan Jandhut Version, Eny Sagita Kangen Tanggapan Jandhut Version mp4
Download Lagu