Sewu Alasan Finda Fayolla Feat Ader Negro Lagu MP3 dan Video Download

Sewu Alasan Finda Fayolla Feat Ader Negro

Gambar Sewu Alasan Finda Fayolla Feat Ader Negro

Listen: 17.9K

Date: 12 Apr 2021

Duration: 4:53

Likes: 477

Sewu Alasan Finda Fayolla Feat Ader Negro Video :

Description:

Sewu Alasan Finda Fayolla Feat Ader Negro, Dudu karepe ati, sengojo mungkir janji
Dudu hang sun karepi,kang riko loro ati

Iku mergo wong tuwek
Kabeh yo sing ngrestui
Isun ambi riko, urip dadi siji

Coro paran bain, yo wis isun lakoni
Tapi sewu alasan, tetep dadi alangan

Emboh keneng paran
Wong tuwek gok sing ngrestui
Emboh keneng paran
Wong tuwek tego ngalangi

Opo mergo aran,sing oleh ambi pantangan
Opo mung alasan
Myaknesun lan riko pisahan

Dudu karepe ati, sengojo mungkir janji
Dudu hang sun karepi
Kang riko loro ati

Iku mergo wong tuwek
Kabeh yo sing ngrestui
Isun ambi riko, urip dadi siji

Coro paran bain, yo wis isun lakoni
Tapi sewu alasan, tetep dadi alangan

Emboh keneng paran
Wong tuwek gok sing ngrestui
Emboh keneng paran
Wong tuwek tego ngalangi

Opo mergo aran
Sing oleh ambi pantangan
Opo mung alasan
Myakne sun lan riko pisahan

Emboh keneng paran
Wong tuwek gok sing ngrestui
Emboh keneng paran
Wong tuwek tego ngalangi

Opo mergo aran
Sing oleh ambi pantangan
Opo mung alasan
Myakne sun lan riko pisahan..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Sewu Alasan Finda Fayolla Feat Ader Negro Mp3 Gratis, download mp3 Sewu Alasan Finda Fayolla Feat Ader Negro, download musik Sewu Alasan Finda Fayolla Feat Ader Negro, download Video Sewu Alasan Finda Fayolla Feat Ader Negro, Sewu Alasan Finda Fayolla Feat Ader Negro mp4
Download Lagu