Se8 Cerito Cidro Lagu MP3 dan Video Download

Se8 Cerito Cidro

Gambar Se8 Cerito Cidro

Listen: 5K

Date: 03 Apr 2021

Duration: 6:10

Likes: 342

Se8 Cerito Cidro Video :

Description:

Se8 Cerito Cidro, Aku
Raiso njagani awakmu
Raiso nglalekne parasmu
Raiso nompo kahanan uripku

Koe
Sing tak sayang malah nggampangke
Sing tak sayang malah nyepelekke
Karo aku sing sayang awakmu

Matur suwun
Gawe wektumu selama iki
Nadyan tangis
Mergo cidro neng njero ati

Reff:
Tutup moto ikhlaske ati
Yen iki cen dalane gusti
Legowo ku nrimo kahanan
Lilakke wong paling tak sayang

Tak gawe critone uripku
Tresnoku kanggo awakmu
Nadyan aku mung iso nyawang
Koe sing tak sayang

Koe
Sing tak sayang malah nggampangke
Sing tak sayang malah nyepelekke
Karo aku sing sayang awakmu

Tresno suci
Janjimu ngancani tekane mati
Aku ra ngiro
Yen sliramu tego ngeliyo

Reff:
Tutup moto ikhlaske ati
Yen iki cen dalane gusti
Legowo ku nrimo kahanan
Lilakke wong paling tak sayang

Tak gawe critone uripku
Tresnoku kanggo awakmu
Nadyan aku mung iso nyawang
Koe sing tak sayang

Reff:
Tutup moto ikhlaske ati
Yen iki cen dalane gusti
Legowo ku nrimo kahanan
(hok'a hok'e..)

Tutup moto ikhlaske ati
Yen iki cen dalane gusti
Legowo ku nrimo kahanan
Lilakke wong paling tak sayang

Tak gawe critone uripku
Tresnoku kanggo awakmu
Nadyan aku mung iso nyawang
Koe sing tak sayang
Lilakke wong paling tak sayang
Koe sing paling tak sayang..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Se8 Cerito Cidro Mp3 Gratis, download mp3 Se8 Cerito Cidro, download musik Se8 Cerito Cidro, download Video Se8 Cerito Cidro, Se8 Cerito Cidro mp4
Download Lagu