Safira Inema Tresnomu Ugal Ugalan Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Tresnomu Ugal Ugalan

Gambar Safira Inema Tresnomu Ugal Ugalan

Listen: 14.7K

Date: 03 Jan 2021

Duration: 4:39

Likes: 1.1K

Safira Inema Tresnomu Ugal Ugalan Video :

Description:

Safira Inema Tresnomu Ugal Ugalan, Tresnomu ugal ugalan kok malah menggok haluan
Wis ngerti lampune abang kok isih wae di terjang
Opo kurang lehku nyayang seprene ora di sawang
Awas bakal tak titeni mbesuk ku sing ngelarani

Pertama ku karo kowe atiku ayem rasane
Sabendino bebarengan kadang ku isih kelingan
Karo esemu sing nggawe bungah atiku
Nganti tak angen angen kowe mbesuk dadi jodoku

Kok moro ngomong ra betah terus kowe ngajaki pisah
Wis buyar angenanku karo kabeh keputusanmu
Ku mbok tinggalke dengan alasan sepele
Mbok kiro ku ra ngerti lehmu kuwi main mburi

Reff:
Tresnomu ugal-ugalan kok malah menggok haluan
Wis ngerti lampune abang kok isih wae di terjang
Opo kurang lehku nyayang seprene ora di sawang
Awas bakal tak titeni mbesuk ku sing ngelarani

Kok moro ngomong ra betah terus kowe ngajaki pisah
Wis buyar angenanku karo kabeh keputusanmu
Ku mbok tinggalke dengan alasan sepele
Mbok kiro ku ra ngerti lehmu kuwi main mburi

Reff:
Tresnomu ugal-ugalan kok malah menggok haluan
Wis ngerti lampune abang kok isih wae di terjang
Opo kurang lehku nyayang seprene ora di sawang
Awas bakal tak titeni mbesuk ku sing ngelarani

Tresnomu ugal-ugalan kok malah menggok haluan
Wis ngerti lampune abang kok isih wae di terjang
Opo kurang lehku nyayang seprene ora di sawang
Awas bakal tak titeni mbesuk ku sing ngelarani

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Tresnomu Ugal Ugalan Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Tresnomu Ugal Ugalan, download musik Safira Inema Tresnomu Ugal Ugalan, download Video Safira Inema Tresnomu Ugal Ugalan, Safira Inema Tresnomu Ugal Ugalan mp4
Download Lagu