Dyah Novia Bukit Bintang Loro Ati Iki Lagu MP3 dan Video Download

Dyah Novia Bukit Bintang Loro Ati Iki

Gambar Dyah Novia Bukit Bintang Loro Ati Iki

Listen: 2.8K

Date: 29 Dec 2020

Duration: 4:56

Likes: 196

Dyah Novia Bukit Bintang Loro Ati Iki Video :

Description:

Dyah Novia Bukit Bintang Loro Ati Iki, Langit mendung
Tekan duwur yogyakarta
Tambah ngiris ati iki
Loro ke loro loro
Ora ono tombo

Gemerlipe lampu
Neng bukit bintang
Nambah kangen marang sampean
Suwe ra kepetok amergo kahanan
Neng kono sampean uwes jejodohan

Reff:
Loro ati iki kini sendiri
Hanya berteman dengan sepi
Saiki nangis awan bengi
Mung iso ngenteni
Ilange roso tresno iki

Gemerlipe lampu
Neng bukit bintang (jogja - blitar)
Nambah kangen marang sampean
Suwe ra kepetok amergo kahanan
Neng kono sampean uwes jejodohan

Reff:
Loro ati iki kini sendiri
Hanya berteman dengan sepi
Saiki nangis awan bengi
Mung iso ngenteni
Ilange roso tresno iki
Ilange roso tresno iki..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dyah Novia Bukit Bintang Loro Ati Iki Mp3 Gratis, download mp3 Dyah Novia Bukit Bintang Loro Ati Iki, download musik Dyah Novia Bukit Bintang Loro Ati Iki, download Video Dyah Novia Bukit Bintang Loro Ati Iki, Dyah Novia Bukit Bintang Loro Ati Iki mp4
Download Lagu