Tarik Sis Semongko Anggun Pramudita Sing Nemu Tombo Koplo Lagu MP3 dan Video Download

Tarik Sis Semongko Anggun Pramudita Sing Nemu Tombo Koplo

Gambar Tarik Sis Semongko Anggun Pramudita Sing Nemu Tombo Koplo

Listen: 704

Date: 08 Oct 2020

Duration: 4:57

Likes: 85

Tarik Sis Semongko Anggun Pramudita Sing Nemu Tombo Koplo Video :

Description:

Tarik Sis Semongko Anggun Pramudita Sing Nemu Tombo Koplo, Bengen riko nyio welas
Hang tulus teko njero ati
Janji sing arep ninggal welas
Nyatane isun riko kiplas

Tapi pungkase riko saiki
Teko ngajak mbaleni

Haaa.....aaa....aaa
Haaa......aaa....aaa
Sepurane sun sing biso
Nyepuro kabeh salah riko
Mergo tatu jangget noring dodo
Seprene sing nemu tombo

Sun jaluk riko ngadoho baen
Mergo ati sing sanggup maning

Bengen riko nyio welas
Hang tulus teko njero ati
Janji sing arep ninggal welas
Nyatane isun riko kiplas

Tapi pungkase riko saiki
Teko ngajak mbaleni

Haaa.....aaa....aaa
Haaa......aaa....aaa

Sepurane sun sing biso
Nyepuro kabeh salah riko
Mergo tatu jangget noring dodo
Seprene sing nemu tombo

Sepurane sun sing biso
Nyepuro kabeh salah riko
Mergo tatu jangget noring dodo
Seprene sing nemu tombo

Sun jaluk riko ngadoho baen
Mergo ati sing sanggup maning

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tarik Sis Semongko Anggun Pramudita Sing Nemu Tombo Koplo Mp3 Gratis, download mp3 Tarik Sis Semongko Anggun Pramudita Sing Nemu Tombo Koplo, download musik Tarik Sis Semongko Anggun Pramudita Sing Nemu Tombo Koplo, download Video Tarik Sis Semongko Anggun Pramudita Sing Nemu Tombo Koplo, Tarik Sis Semongko Anggun Pramudita Sing Nemu Tombo Koplo mp4
Download Lagu