Lusiana Malala Lemah Lempung Lagu MP3 dan Video Download

Lusiana Malala Lemah Lempung

Gambar Lusiana Malala Lemah Lempung

Listen: 68.2K

Date: 03 Dec 2020

Duration: 4:47

Likes: 1.7K

Lusiana Malala Lemah Lempung Video :

Description:

Lusiana Malala Lemah Lempung, Suwe suwe boseni
Among janji janji
Wiwit biyen temekan saiki
Ora pisan ra pindo janjimu
Kabeh nglokro raono buktine
Mung abang abang lambe

Aku wes ora betah pengen petok koe
Supoyo genah kelanjutane
Ojo mung meneng wae lemah lempunge
Seng genah petunge ben ra mbulet wae

Yen mung jagakne janjimu
Biso biso aku ra payu
Kadong tak tunggu tunggu
Jebol kok amung semu

Suwe ngenteni tekamu
Nganti sudo ayuku
Nunggu janji ra tekan tekan
Koyo gluduk tanpo udan

Suwe suwe boseni
Among janji janji
Wiwit biyen temekan saiki
Ra pisan ra pindo janjimu
Kabeh nglokro raono buktine
Mung abang abang lambe

Aku wes ora betah pengen pethok koe
Supoyo genah kelanjutane
Ojo mung meneng wae lemah lempunge
Seng genah pethunge ben ra mbulet wae

Yen mung jagakne janjimu
Biso biso aku ra payu
Kadong tak tunggu tunggu
Jebol kok amung semu

Suwe ngenteni tekamu
Nganti sudo ayuku
Nunggu janji ra tekan tekan
Koyo gluduk tanpo udan

Yen mung jagakne janjimu
Biso biso aku ra payu
Kadong tak tunggu tunggu
Jebol kok amung semu

Suwe ngenteni tekamu
Nganti sudo ayuku
Nunggu janji ra tekan tekan
Koyo gluduk tanpo udan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lusiana Malala Lemah Lempung Mp3 Gratis, download mp3 Lusiana Malala Lemah Lempung, download musik Lusiana Malala Lemah Lempung, download Video Lusiana Malala Lemah Lempung, Lusiana Malala Lemah Lempung mp4
Download Lagu