Ndasku Mumet Ndasmu Piye Dj Kentrung Intan Chacha Lagu MP3 dan Video Download

Ndasku Mumet Ndasmu Piye Dj Kentrung Intan Chacha

Gambar Ndasku Mumet Ndasmu Piye Dj Kentrung Intan Chacha

Listen: 3.6K

Date: 09 Oct 2020

Duration: 4:57

Likes: 187

Ndasku Mumet Ndasmu Piye Dj Kentrung Intan Chacha Video :

Description:

Ndasku Mumet Ndasmu Piye Dj Kentrung Intan Chacha, Yen tak pikir pikir, tak terus terusne
Raono gunane, raono untunge
Tiwas sirah mumet pikiran sumpek
Mending nyanyi wae nentremke pikirane

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono entek'e
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe
Bathukku anget bathukku piye

Kenikir ning sor wit kates
Yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono entek'e
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe
Bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates
Yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Sega liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe
Bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates
Yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ndasku Mumet Ndasmu Piye Dj Kentrung Intan Chacha Mp3 Gratis, download mp3 Ndasku Mumet Ndasmu Piye Dj Kentrung Intan Chacha, download musik Ndasku Mumet Ndasmu Piye Dj Kentrung Intan Chacha, download Video Ndasku Mumet Ndasmu Piye Dj Kentrung Intan Chacha, Ndasku Mumet Ndasmu Piye Dj Kentrung Intan Chacha mp4
Download Lagu