Happy Asmara Lungo O Jhandut Version Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Lungo O Jhandut Version

Gambar Happy Asmara Lungo O Jhandut Version

Listen: 213.8K

Date: 30 Dec 2020

Duration: 5:17

Likes: 7.7K

Happy Asmara Lungo O Jhandut Version Video :

Description:

Happy Asmara Lungo O Jhandut Version, Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Opo iseh kelingan koe ro aku
Seng tau ngancani susah senangmu
Nanging opo kenyataan
Koe ngelarani ati iki
Kabeh janji manismu ora ono bukti

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Lungo’o yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Reff:
Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Lungo’o yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Lungo O Jhandut Version Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Lungo O Jhandut Version, download musik Happy Asmara Lungo O Jhandut Version, download Video Happy Asmara Lungo O Jhandut Version, Happy Asmara Lungo O Jhandut Version mp4
Download Lagu