Miera Samata Rayu Sandiwara Lagu MP3 dan Video Download

Miera Samata Rayu Sandiwara

Gambar Miera Samata Rayu Sandiwara

Listen: 392

Date: 16 Oct 2020

Duration: 4:37

Likes: 12

Miera Samata Rayu Sandiwara Video :

Description:

Miera Samata Rayu Sandiwara, Girimis peuting nu jadi saksina
Raheutna hate ku anjeun harita
Nu tega megatkeun cinta
Teu puguh naon lepatna

Masih karasa keclakna cimata
Nu teu mampuh ngusap lalangitna rasa
Jangji satia cumbu rayu sandiwara
Mana dimana jangji satia

Mana dimana jangnji kacinta
Jangji cintana bade satia
Jangji cintana moal sulaya
Hate geus lila dina satia

Teu sangka cintana rayu sandiwara
Girimis peuting nu jadi saksina
Jangji kacinta sulaya
Girimis peuting nu jadi saksina

Raheutna hate ku anjeun harita
Nu tega megatkeun cinta
Teu puguh naon lepatna
Masih karasa keclakna cimata

Nu teu mampuh ngusap lalangitna rasa
Jangji satia cumbu rayu sandiwara
Mana dimana jangji satia
Mana dimana jangnji kacinta

Jangji cintana bade satia
Hate geus lila dina satia
Teu sangka cintana rayu sandiwara
Girimis peuting nu jadi saksina
Jangji kacinta sulaya

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Miera Samata Rayu Sandiwara Mp3 Gratis, download mp3 Miera Samata Rayu Sandiwara, download musik Miera Samata Rayu Sandiwara, download Video Miera Samata Rayu Sandiwara, Miera Samata Rayu Sandiwara mp4
Download Lagu