Pipit Adelia Tego Tenan Lagu MP3 dan Video Download

Pipit Adelia Tego Tenan

Gambar Pipit Adelia Tego Tenan

Listen: 2.4K

Date: 04 Feb 2021

Duration: 4:17

Likes: 89

Pipit Adelia Tego Tenan Video :

Description:

Pipit Adelia Tego Tenan, Sayang
Neng endi sliramu saiki?
Opo kowe wes lali, biyen pernah janji
Sehidup semati, saiki ngelarani

Tego
Kowe gandengan karo wong liyo
Jelas neng ngarep moto, nggawe ati loro
Ra biso nerimo, aku disio-sio

Janjine kowe setyo
Tapi kowe ngeliyo
Aku mbok ge dolanan
Kowe tego tenan

Saiki kowe wes bedo
Ra tau nyongko
Kowe tego ngelarani
Ati, seng kasmaran iki

Tego
Kowe gandengan karo wong liyo
Jelas neng ngarep moto, nggawe ati loro
Ra biso nerimo, aku disio-sio

Janjine kowe setyo
Tapi kowe ngeliyo
Aku mbok ge dolanan
Kowe tego tenan

Saiki kowe wes bedo
Ra tau nyongko
Kowe tego ngelarani
Ati, seng kasmaran iki

Janjine kowe setyo
Tapi kowe ngeliyo
Aku mbok ge dolanan
Kowe tego tenan

Saiki kowe wes bedo
Ra tau nyongko
Kowe tego ngelarani
Ati, seng kasmaran iki

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Pipit Adelia Tego Tenan Mp3 Gratis, download mp3 Pipit Adelia Tego Tenan, download musik Pipit Adelia Tego Tenan, download Video Pipit Adelia Tego Tenan, Pipit Adelia Tego Tenan mp4
Download Lagu