Omwawes Bubrah Lagu MP3 dan Video Download

Omwawes Bubrah

Gambar Omwawes Bubrah

Listen: 41.8K

Date: 01 Feb 2021

Duration: 6:10

Likes: 1.8K

Omwawes Bubrah Video :

Description:

Omwawes Bubrah, Aku wes kroso
Tresno iki mung di sio-sio
Kowe ora keroso loro
Aku neng kene mbok ting..galno
Ho o o

Aku tok larani
Rasane ati tertusuk duri
Kenangan sing wes dilakoni
Ra iso ilang mbekas neng ati
Ho o oo

Janjimu u uu
Sing tok ucapke neng aku
Wes ilang katut miline
Eluhku

Reff:
Angel tak jelaske
Roso tresno ku nggo kowe
Sing tak pikir ojo nganti
Bubrah sak kabehe
Meski ono dalan liyo
Arepo aku sing loro
Senadyan ora iso nyanding
Aku lilo

Janjimu u uu
Sing tok ucapke neng aku
Wes ilang katut miline
Eluhku

Reff:
Angel tak jelaske
Roso tresno ku nggo kowe
Sing tak pikir ojo nganti
Bubrah sak kabehe
Meski ono dalan liyo
Arepo aku sing loro
Senadyan ora iso nyanding
Aku lilo

Angel tak jelaske
Roso tresno ku nggo kowe
Sing tak pikir ojo nganti
Bubrah sak kabehe
Meski ono dalan liyo
Arepo aku sing loro
Senadyan ora iso nyanding
Aku lilo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Omwawes Bubrah Mp3 Gratis, download mp3 Omwawes Bubrah, download musik Omwawes Bubrah, download Video Omwawes Bubrah, Omwawes Bubrah mp4
Download Lagu