Dudu Aku Sing Neng Ati Ghea Barbie Lagu MP3 dan Video Download

Dudu Aku Sing Neng Ati Ghea Barbie

Gambar Dudu Aku Sing Neng Ati Ghea Barbie

Listen: 3.3K

Date: 05 Jan 2021

Duration: 4:43

Likes: 73

Dudu Aku Sing Neng Ati Ghea Barbie Video :

Description:

Dudu Aku Sing Neng Ati Ghea Barbie, Aku ngerti dudu aku sing neng ati
Aku ngerti dudu aku sing di tresnani
Nanging ono wong liyo sing neng ati
Sing di tresnani lan ugo di sayangi

Aku ngerti tresnanmu ora songko ati
Aku ngerti sayangmu ora songko ati
Nanging aku tansah pasrah marang gusti
Mugo aku kuat iklas ati

Aku ngerti dudu aku sing neng ati
Nanging tresnoku tulus songko ati
Aku ra ngerti nganti kapan tresno iki
Manggon ning ati ra biso keganti

Senajan saben wengi nangis eluh mrebes mili
Mergo ngerti dudu aku sing neng ati

Aku ngerti tresnanmu ora songko ati
Aku ngerti sayangmu ora songko ati
Nanging aku tansah pasrah marang gusti
Mugo aku kuat iklas ati

Aku ngerti dudu aku sing neng ati
Nanging tresnoku tulus songko ati
Aku ra ngerti nganti kapan tresno iki
Manggon ning ati ra biso keganti

Senajan saben wengi nangis eluh mrebes mili
Mergo ngerti dudu aku sing neng ati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dudu Aku Sing Neng Ati Ghea Barbie Mp3 Gratis, download mp3 Dudu Aku Sing Neng Ati Ghea Barbie, download musik Dudu Aku Sing Neng Ati Ghea Barbie, download Video Dudu Aku Sing Neng Ati Ghea Barbie, Dudu Aku Sing Neng Ati Ghea Barbie mp4
Download Lagu