Happy Asmara Iso Tanpo Kowe Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Iso Tanpo Kowe

Gambar Happy Asmara Iso Tanpo Kowe

Listen: 150.8K

Date: 24 Mar 2021

Duration: 5:24

Likes: 5.6K

Happy Asmara Iso Tanpo Kowe Video :

Description:

Happy Asmara Iso Tanpo Kowe, Ademe wengi iki
Elingke sumpah lan janji
Sing wes buk blenjani
Karo koe cah ayu
Seng wes gawe tatu
Teko ning uripku

Semilir angin dalu
Ngelingke esem guyumu
Soyo tambah jeru
Jeru tembus ning dodo
Mergo mbok tinggalno
Koe milih wong liyo

Opo ra ngelingi
Sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi
Pas koe susah ati
Saiki wes bedo
Koe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane
Tak kuat-kuatke
Tak ikhlas-ikhlaske
Nanging bakal tak buktekke
Dongaku go koe
Langgeng selawase
Aku iso tanpo koe

Semilir angin dalu
Ngelingke esem guyumu
Soyo tambah jeru
Jeru tembus ning dodo
Mergo mbok tinggalno
Kowe milih wong liyo

Opo ra ngelingi
Sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi
Pas kowe susah ati
Saiki wes bedo
Kowe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane
Tak kuat-kuatke
Tak ikhlas-ikhlaske
Nanging bakal tak buktekke
Dongaku go kowe
Langgeng selawase
Aku iso tanpo koe

Opo ra ngelingi
Sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi
Pas kowe susah ati
Saiki wes bedo
Kowe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane
Tak kuat-kuatke
Tak ikhlas-ikhlaske
Nanging bakal tak buktekke
Dongaku go kowe
Langgeng selawase
Aku iso tanpo koe

Tutokno lakumu
Rasah mikir aku
Mergo aku wes ra tatu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Iso Tanpo Kowe Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Iso Tanpo Kowe, download musik Happy Asmara Iso Tanpo Kowe, download Video Happy Asmara Iso Tanpo Kowe, Happy Asmara Iso Tanpo Kowe mp4
Download Lagu