Larahan Nerimo Lungamu Lagu MP3 dan Video Download

Larahan Nerimo Lungamu

Gambar Larahan Nerimo Lungamu

Listen: 2.2K

Date: 07 Apr 2021

Duration: 5:00

Likes: 193

Larahan Nerimo Lungamu Video :

Description:

Larahan Nerimo Lungamu, Uwis limang sasi aku urip bareng koe
Nyanding koe neng ati ayem rasane
Penjalukanku dewe iso sak teruse
Urip susah seneng selawase

Nanging saiki kahanane uwis bedo
Aku ra nyongko kok koe malah ngeliyo
Tanpo alasan koe tego ninggal lungo
Ninggali tatu seng ning njero dodo

Yowis rapopo, nek kui kekarepanmu
Tak cobo ikhlas senajan loro atiku
Bakal tak simpen kabeh kenanganmu
Mugo bahagia ro pilihan atimu

Reff:
Tak jogo atimu malah ngelarani atiku
Tak tompo tresnomu malah mbebani uripku
Yen wis garise kulo mung manut dalane
Iki takdire tak tompo opo anane

Yowis rapopo, nek kui kekarepanmu
Tak cobo ikhlas senajan loro atiku
Bakal tak simpen kabeh kenanganmu
Mugo bahagia ro pilihan atimu hu uuu

Reff:
Tak jogo atimu malah ngelarani atiku
Tak tompo tresnomu malah mbebani uripku
Yen wis garise kulo mung manut dalane
Iki takdire tak tompo opo anane

Tak jogo atimu malah ngelarani atiku
Tak tompo tresnomu malah mbebani uripku
Yen wis garise kulo mung manut dalane
Iki takdire tak tompo opo anane..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Larahan Nerimo Lungamu Mp3 Gratis, download mp3 Larahan Nerimo Lungamu, download musik Larahan Nerimo Lungamu, download Video Larahan Nerimo Lungamu, Larahan Nerimo Lungamu mp4
Download Lagu