Falen Finola Pingin Nangis Tapi Isin Lagu MP3 dan Video Download

Falen Finola Pingin Nangis Tapi Isin

Gambar Falen Finola Pingin Nangis Tapi Isin

Listen: 6K

Date: 15 Oct 2020

Duration: 5:05

Likes: 310

Falen Finola Pingin Nangis Tapi Isin Video :

Description:

Falen Finola Pingin Nangis Tapi Isin, Gede tresnoku

Tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio
Nganti atiku loro…

Pepes awakku
Ambruk cagak atiku
Pengen nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Yen tak rasakke jebule kok seje

Rapodo karo manise ucape
Opo kowe seneng yen ati iki kelaran
Tresnoku tibak’e mbok gawe dolanan

Kebangeten nggonmu nyikso atiku
Wes kadung sayang, kowe malah ngilang

Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu

Tegone mbok sio sio, nganti atiku loro
Pepes awakku, ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Kebangeten nggonmu nyikso atiku

Wes kadung sayang, kowe malah ngilang

Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu

Tegone mbok sio sio, nganti atiku loro
Pepes awakku, ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Gede tresnoku,tulus kanggo slieramu
Tegone mbok sio sio,,nganti atiku loro
Pepes awakku,ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Pingin nangis tapi isin

Mung iso ngempet ning njero batin

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Falen Finola Pingin Nangis Tapi Isin Mp3 Gratis, download mp3 Falen Finola Pingin Nangis Tapi Isin, download musik Falen Finola Pingin Nangis Tapi Isin, download Video Falen Finola Pingin Nangis Tapi Isin, Falen Finola Pingin Nangis Tapi Isin mp4
Download Lagu