Tarik Sis Anggun Pramudita Muring Lagu MP3 dan Video Download

Tarik Sis Anggun Pramudita Muring

Gambar Tarik Sis Anggun Pramudita Muring

Listen: 54.8K

Date: 09 Oct 2020

Duration: 5:38

Likes: 1.7K

Tarik Sis Anggun Pramudita Muring Video :

Description:

Tarik Sis Anggun Pramudita Muring, Koyo kapuk garing kesapu angin
Miber ngelingsung sing kiro mbalik maning
Koyo welas isun hang wis muring
Di rayuo percuma byain

Nangiso sedino suwengi
Isun sing arep peduli
Aduso kembang tengah wengi
Sing biso riko mbusek tatu iki

Mergo wis kadung nemen
Loro sun rasakaken
Sing kiro biso mari
Kadung jangget nong ati

Koyo kapuk garing kesapu angin
Miber ngelingsung sing kiro mbalik maning
Koyo welas isun hang wis muring
Di rayuo percuma byain

Nangiso sedino suwengi
Isun sing arep peduli
Aduso kembang tengah wengi
Sing biso riko mbusek tatu iki

Koyo kapuk garing kesapu angin
Miber ngelingsung sing kiro mbalik maning
Koyo welas isun hang wis muring
Di rayuo percuma byain

Koyo kapuk garing kesapu angin
Miber ngelingsung sing kiro mbalik maning
Koyo welas isun hang wis muring
Di rayuo percuma byain

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tarik Sis Anggun Pramudita Muring Mp3 Gratis, download mp3 Tarik Sis Anggun Pramudita Muring, download musik Tarik Sis Anggun Pramudita Muring, download Video Tarik Sis Anggun Pramudita Muring, Tarik Sis Anggun Pramudita Muring mp4
Download Lagu