Anggun Pramudita Goblok So So So Ho Ha Lagu MP3 dan Video Download

Anggun Pramudita Goblok So So So Ho Ha

Gambar Anggun Pramudita Goblok So So So Ho Ha

Listen: 5.8K

Date: 13 Nov 2020

Duration: 4:40

Likes: 131

Anggun Pramudita Goblok So So So Ho Ha Video :

Description:

Anggun Pramudita Goblok So So So Ho Ha, Kok aku iso nganti goblok koyo ngene?
Nangismu karo aku, bahagiane ro liyane
Bola-bali ati mbok larani
Nanging kowe tetep tak tresnani

Roso sayangku tak setel ra gejeron
Ketimbang soyo ajur, aku mundur alon-alon
Wis tak loske kowe ro liyane
Pancen kabeh iki wis dadi dalane

(so so so ho ha)
(so so so ho ha)

Rasane atiku loro yen kelingan janji-janji
Mbiyen ngomonge tresno
Eh, jebule mung ngapusi
Pisan pindo tak ngapuro
Ping telu ro wong liyo
Ping papat malah lungo
Asssh, atiku wis kulino

Dilarani bola-bali ngopo tak baleni?
Opo koyo ngene roso tresno tekan mati?
Aku pengen lali, kepiye carane?
Duh, gusti, atiku ambyar rasane

Kok aku iso nganti goblok koyo ngene?
Nangismu karo aku, bahagiane ro liyane
Bola-bali ati mbok larani
Nanging kowe tetep tak tresnani

Roso sayangku tak setel ra gejeron
Ketimbang soyo ajur, aku mundur alon-alon
Wis tak loske kowe ro liyane
Pancen kabeh iki wis dadi dalane

Wis hop stop, aku ra kuat tenan
Nglakoni tresno iki rasane dadi edan
Saiki aku sadar
Kowe nangis ning pundakku
Tok jileh nggo bersandar
Nek wis mari ninggal aku

Tangis air matamu kubalas dengan cinta
Tapi kasih sayangku kau balas dengan luka
Cidro ning ati iki ben tak tambani
Tulong kowe lungo wae
Please don't back to me

Tekoku larani atimu
Lungoku gawe tangise sliramu
Sepurane, kabeh iki salahku

Opo ra iso dibaleni?
Cerito tresno koyo wingi
Janjiku bakal tak tresnani
Kowe tekane mati

Kok aku iso nganti goblok koyo ngene?
Nangismu karo aku, bahagiane ro liyane
Bola-bali ati mbok larani
Nanging kowe tetep tak tresnani

Roso sayangku tak setel ra gejeron
Ketimbang soyo ajur, aku mundur alon-alon
Wis tak loske kowe ro liyane
Pancen kabeh iki wis dadi dalane

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Anggun Pramudita Goblok So So So Ho Ha Mp3 Gratis, download mp3 Anggun Pramudita Goblok So So So Ho Ha, download musik Anggun Pramudita Goblok So So So Ho Ha, download Video Anggun Pramudita Goblok So So So Ho Ha, Anggun Pramudita Goblok So So So Ho Ha mp4
Download Lagu