Intan Chacha Isin Karo Bojone Dj Angklung Lagu MP3 dan Video Download

Intan Chacha Isin Karo Bojone Dj Angklung

Gambar Intan Chacha Isin Karo Bojone Dj Angklung

Listen: 224K

Date: 12 Feb 2021

Duration: 4:59

Likes: 1.1K

Intan Chacha Isin Karo Bojone Dj Angklung Video :

Description:

Intan Chacha Isin Karo Bojone Dj Angklung, Menyang pasar bengi-bengi
Neke uwong dikangeni iki pie
Wong tresno sak karepe dewe

Godong cripir godong mlinjo
Sing di pikir due bojo, due bojo
Sing di pikir wes due bojo

Ngomongne kangen aku yo kangen
Ngomongne pengen aku yo pengen
Pengen di sayangi, pengen di cintai
Pengen sing kui kui

Ngomonge sayang aku yo sayang
Ngomonge cinta aku yo cinta
Ora tak ungkapne isin tak omongne
Mung siji alesane, isin karo bojone

Menyang pasar bengi-bengi
Neke uwong dikangeni iki pie
Wong tresno sak karepe dewe

Godong cripir godong mlinjo
Sing di pikir due bojo, due bojo
Sing di pikir wes due bojo

Ngomongne kangen aku yo kangen
Ngomongne pengen aku yo pengen
Pengen di sayangi, pengen di cintai
Pengen sing kui kui

Ngomonge sayang aku yo sayang
Ngomonge cinta aku yo cinta
Ora tak ungkapne isin tak omongne
Mung siji alesane, isin karo bojone

Menyang pasar bengi-bengi
Neke uwong dikangeni iki pie
Wong tresno sak karepe dewe

Godong cripir godong mlinjo
Sing di pikir due bojo, due bojo
Sing di pikir wes due bojo

Menyang pasar bengi-bengi
Neke uwong dikangeni iki pie
Wong tresno sak karepe dewe

Godong cripir godong mlinjo
Sing di pikir due bojo, due bojo
Sing di pikir wes due bojo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Intan Chacha Isin Karo Bojone Dj Angklung Mp3 Gratis, download mp3 Intan Chacha Isin Karo Bojone Dj Angklung, download musik Intan Chacha Isin Karo Bojone Dj Angklung, download Video Intan Chacha Isin Karo Bojone Dj Angklung, Intan Chacha Isin Karo Bojone Dj Angklung mp4
Download Lagu