Finsan Tego Karo Konco Lagu MP3 dan Video Download

Finsan Tego Karo Konco

Gambar Finsan Tego Karo Konco

Listen: 7K

Date: 18 Jan 2021

Duration: 4:52

Likes: 794

Finsan Tego Karo Konco Video :

Description:

Finsan Tego Karo Konco, Senajan aku kalah bondo
Nanging aku biso opo
Tresnoku neng kowe ngluwihi segoro

Kowe lungo ninggalke aku
Mergo kowe wes oleh gantine
Senajan atiku wes loro tenanan
Nyawang kowe gandeng ro de'e

Opo maksudmu ngapusi aku
Kowe blenjani janjimu
Aku wes merjuangke atimu
Nanging kowe tego karo aku

Watone kowe seneng aku melu seneng
Senajan batinku loro tenanan

Reff:
Kuwi kancaku
Kok kowe tego karo aku
Blenjani janji sumpah setiamu
Senajan aku kalah bondo
Nanging aku biso opo
Tresnaku neng kowe ngluwihi segoro

Watone kowe seneng aku melu seneng
Senajan batinku loro tenanan

Reff:
Kuwi kancaku
Kok kowe tego karo aku
Blenjani janji sumpah setiamu
Senajan aku kalah bondo
Nanging aku biso opo
Tresnaku neng kowe ngluwihi segoro

Kuwi kancaku
Kok kowe tego karo aku
Blenjani janji sumpah setiamu
Senajan aku kalah bondo
Nanging aku biso opo
Tresnaku neng kowe ngluwihi segoro

Tresnaku neng kowe ngluwihi segoro

Tresnoku kalah ro bondo
Atiku wes lilo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Finsan Tego Karo Konco Mp3 Gratis, download mp3 Finsan Tego Karo Konco, download musik Finsan Tego Karo Konco, download Video Finsan Tego Karo Konco, Finsan Tego Karo Konco mp4
Download Lagu